Η WAY Corporate Communication Services ανέλαβε την Digital Campaign και την παρουσία στα Social Media του brand Sofargen spray της φαρμακευτικής εταιρίας WinMedica.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της WAY Corporate Communication Services με το brand Sofargen spray αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Digital Campaign, το Media Plan, τον σχεδιασμό και την διαχείριση των Social Media καναλιών του, σε Facebook και YouTube. Το brand Sofargen spray είναι ένα ειδικό, σύγχρονο, ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή πούδρας για την αντιμετώπιση μικροτραυμάτων, ιδίως αμυχών, εκδορών, κοψιμάτων, επιφανειακών τραυμάτων και γενικά λύσεων της συνέχειας του δέρματος.

Η WAY Corporate Communication Services, είναι μια νέα εταιρία Επικοινωνίας, που τη συγκροτούν στελέχη με σημαντικό και επιτυχημένο παρελθόν έχοντας σχεδιάσει και αναλάβει προγράμματα επικοινωνίας για εταιρίες και brands πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων και υλοποιεί σύγχρονα προγράμματα εταιρικής επικοινωνίας και στρατηγικής.

Πηγή: Advertising.gr