ΗMave media είναι μια ελληνική εταιρία media  agency που ιδρύθηκε το 1998. Αντικείμενο της Mave είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης στα περιφερειακά μέσα, είτε είναι παραδοσιακά είτε new media.

Στην πολυετή επιτυχημένη λειτουργία της έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με το σύνολο των περιφερειακών μέσων και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα media shop της Αθήνας, με περισσότερες από 50 κορυφαίες διαφημιστικές εταιρίες αλλά και απευθείας Διαφημιζόμενους πελάτες.

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ

Η φιλοσοφία της είναι απλή, να προσφέρει στους πελάτες της, τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία μέσω σωστής στόχευσης κοινού αλλά και δημιουργικής και πρωτότυπης  προσέγγισης, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και αποδοτικότερα μέσα, εξαργυρώνοντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της αλλά και αξιοποιώντας κατάλληλα , αξιόπιστα εργαλεία και έρευνες που υπάρχουν στην αγορά.

Η  συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση της ομάδας που στελεχώνει την εταιρεία, σε συνδυασμό με την εμπειρία των χρόνων λειτουργίας της, προσδίδουν στην Mave Media, μια ιδιαίτερη δυναμική παρουσία στο χώρο.