Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι :

MEDIA PLANNING

Ο σχεδιασμός κάθε επικοινωνίας στη Mave δεν είναι απλή υπόθεση. Κάθε πλάνο που φεύγει από τα χέρια μας και φτάνει στα δικά σας έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί στην πιο τελευταία λεπτομέρεια ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας εργαλεία αλλά και  έρευνες των τοπικών αγορών και μέσων καθώς και χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία και γνώση μας πάνω στα τοπικά μέσα αλλά και την τοπική αγορά, ερχόμαστε σε εσάς με το πιο κατάλληλο μίγμα μέσων και παροχών.

MEDIA BUYING

Προσφέρουμε ανταγωνιστικά κόστη χάρη στην σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τα καλύτερα τοπικά διαφημιστικά μέσα και όχι μόνο. Οι διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, μας επιτρέπουν να σας δίνουμε tailor made λύσεις που καλύπτουν κάθε επικοινωνιακή σας απαίτηση καθώς η προσέγγισή μας κόβεται και ράβεται σε όλα τα μέτρα , αιφνιδιάζοντας  ευχάριστα και ικανοποιώντας με τα αποτελέσματά και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

SOCIAL MEDIA

Τα Social Media αποτελούν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εξελίσσεται και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Έχουν διεισδύσει στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών  δημιουργώντας έτσι έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των προϊόντων τους μαζί τους.  Στη Mave ακολουθούμε τον παλμό κάθε εποχής, ενημερωνόμαστε και καταρτιζόμαστε πάνω σε κάθε τι καινούργιο που παρουσιάζεται, με στόχο πάντα την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Social Media Marketing.

PR ACTIVITIES – EVENTS

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε events και άλλες προωθητικές ενέργειες σε συνεργασία με τα τοπικά μέσα ή  και άλλους τοπικούς παράγοντες – ανάλογα με τις επικοινωνιακές μας ανάγκες.  Τα ΜΜΕ της περιφέρειας διαθέτουν τόσο την τεχνογνωσία και την τεχνολογία όσο και την εμπειρία για την εκτέλεση άψογα σχεδιασμένων events αλλά και λοιπών δραστηριοτήτων δημοσίων σχέσεων. Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων, παρουσιάσεων , διαγωνισμών, live link, δειγματοδιανομές.

OUTDOOR MEDIA

Τα τελευταία χρόνια η outdoor διαφήμιση στην Περιφέρεια  έχει περιοριστεί σε Λεωφορεία, Ταξί και σε λίγες θέσεις Banner σε στάσεις Λεωφορείων.

Η επιλογή των Μέσων αυτών  δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει ο κάθε πελάτης το προϊόν του, σε συγκεκριμένες περιοχές και κοινό όπως φοιτητές & σπουδαστές και θεωρείτε η πλέον κατάλληλη μορφή προσέγγισης αφού επιτυγχάνει απευθείας επικοινωνία με το target group, μεγιστοποιώντας έτσι το αποτέλεσμα της ενέργειας.